Op zoek naar een geschikte gastouder? Gastouderbureau Bambini helpt je graag!

Als ouder wil je natuurlijk graag een erkende gastouder die jouw kind(eren) met liefde opvangt wanneer je er niet bent. Dankzij het persoonlijke en flexibele karakter van gastouderopvang kunnen ouders en de gastouder de zorg en opvoeding goed op elkaar afstemmen. Dit betekent, onder andere, dat ouders alleen betalen voor de uren die afgenomen worden en er geen extra kosten zijn, bijvoorbeeld voor vakanties. 

Gastouderbureau Bambini Winschoten. Voor liefdevolle en gediplomeerde gastouders.

Bij gastouderopvang is het niet alleen belangrijk dat de gastouder liefdevol en respectvol met je kind omgaat, maar ook dat hij of zij gediplomeerd is. Bij gastouderbureau Bambini werken wij alleen met gediplomeerde gastouders die zijn opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor kunnen ouders aanspraak maken op de kinderopvangtoeslag, die je zelf kunt aanvragen bij de Belastingdienst. 

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw kind(eren) veilig en liefdevol worden opgevangen en begeleid in hun ontwikkeling. Daarom hebben al onze gastouders een specifieke opleiding gevolgd en beschikken zij over de juiste kennis en vaardigheden om verantwoordelijk om te gaan met de opvang van kinderen. Daarnaast voldoet de woning van de gastouder aan de kwaliteitseisen van de overheid op het gebied van veiligheid en gezondheid. Dit alles om jouw kind een veilig, liefdevol en prettig tweede thuis te bieden.

Wat kost een gastouder?

Hierover zijn wij transparant. Gastouderopvang is een voordelige manier van kinderopvang en wat precies de kosten zijn hangt mede af van je inkomen. Aan de hand van je inkomen wordt namelijk de hoogte van de kinderopvangtoeslag bepaald. De tarieven voor 2024 (dag-, nacht- en weekendtarief) zijn vastgesteld op een bruto uurtarief van € 7,53 per kind. Meer weten? Lees dan snel verder of neem contact met ons op.

Betrouwbaar en erkend. Gastouderbureau Bambini is aangesloten bij: