Wil je meer weten over de mogelijkheden? neem contact op!

Ben je op zoek naar het juiste adres voor je kinderen? Of wil je graag gastouder worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Bij Gastouderbureau Bambini staan wij klaar om je te helpen bij al je vragen.


Beertsterweg 16
9671BS, Winschoten
KvK: 01124951

info@gastouderbureaubambini.nl
06-53190790

Optioneel veld

Ben je niet helemaal tevreden? Dit is onze klachtenprocedure.

Wanneer je niet helemaal tevreden bent vinden wij dit erg vervelend! Wij doen ons uiterste best om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Persoonlijk klacht bespreken

Bespreek je vraag of klacht eerst met de direct betrokkene. Leidt dit niet tot een passende oplossing, dan horen wij dat graag. Wij gaan dan samen bekijken hoe we dit op kunnen lossen. Meestal is dat voldoende en wordt er een oplossing gevonden. Indien we er samen niet goed uitkomen, kun je voor informatie, advies of bemiddeling de externe klachtenbehandeling overwegen.


Externe klachtenbehandeling

Ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht via de interne klachtenprocedure, dan kun je jouw vraag of klacht voorleggen aan het onafhankelijke Klachtenloket Kinderopvang. Een medewerker van het Klachtenloket zal jouw klacht met informatie, gericht advies, bemiddeling of mediation proberen op te lossen.

Je kunt ook een klacht indienen bij de externe en onafhankelijke Geschillencommissie Kinderopvang. Jouw klacht wordt dan een geschil. Een onpartijdige deskundige commissie beoordeelt jouw geschil en je ontvangt een bindende uitspraak. Dat betekent dat beide partijen de uitspraak moeten nakomen en dat hoger beroep tegen de uitspraak niet meer mogelijk is. Meer informatie hierover vind je op: Geschillencommissie Kinderopvangļ»æ.